Omschrijving

In het rustige en fraaie dorp Tiendeveen, staat deze ruime vrijstaande woning met uitbouw en garage. De woning beschikt over een voor, zij- en achtertuin, aangebouwde 2e woonkamer, vernieuwde keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en een eenvoudige badkamer. 

Indeling begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet en toegang tot de kelder. Vanuit de hal komt u terecht in de dichte keuken met diverse inbouwapparatuur zoals; oven, 4-pits inductie-kookplaat, RvS spoelbak, koel/vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de riante, woonkamer van ca. 27 m2 met uitzicht op de voortuin. Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met vaste kast, de garage en aangebouwde 2e woonkamer die toegang geeft tot de achtertuin van ca. 68m2 met stenen berging en gelegen op het westen.

1e verdieping:
Vanuit de overloop heeft u toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Zo treft u aan de achterzijde van de woning de hoofdslaapkamer van ca. 13m2 en een 2e slaapkamer van ca. 8m2. Aan de voorzijde van de woning vindt u de 3e slaapkamer van ca. 8m2 en de eenvoudige badkamer welke is voorzien een wastafelmeubel en douche. 

Bijzonderheden: oorspronkelijke bouwjaar is 1968, de woning is in 1990 aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van dakopbouw voor extra bergruimte, aangebouwde garage met ruimte voor 1 auto.

Kenmerken