Omschrijving

Royale vrijstaande woning met minicamping!

In het mooie Drenthe staat dit gemoderniseerde woonhuis bestaande uit een woonkamer met open haard, grote keuken met kookeiland, mooie serre met schuifpui naar een overdekt terras. Het terras heeft een prachtig uitzicht op het zwembad en de achtertuin met grote vijver en eiland. Op de begane grond is een ruime badkamer met bubbelbad, aparte douche en een wastafel. Naast de badkamer is een grote inloopkast met daarnaast een slaapkamer. Op de eerste verdieping is een grote zolder. De serre, badkamer en toilet zijn voorzien van vloerverwarming.

Naast het woonhuis staat een werkplaats voorzien van krachtstroom met zaag- en werktafel. De werkplaats is tevens voorzien van een keukenblok, houtkachel en een zolder. Een naastgelegen deels verbouwde loods, biedt volop mogelijkheden voor activiteiten.

De parkachtige tuin is ruim 1,6 hectare groot met daarop een Mini Camping met 9 kampeerplaatsen (vergunning voor 25) voorzien van stroom en water.
Een sanitairblok met 2 afwasplaatsen, 3 toiletten, 1 urinoir, 2 douches en een chemisch toilet en één luxe stacaravan met groot terras en uitzicht op de vijver. 

De woning met camping is gelegen aan een doodlopende straat tussen Schoonebeek en Erica in het zuidoosten van Drenthe vlakbij een natuurgebied en de Duitse grens. Er is volop fiets gelegenheid en men kan vissen in de vijver op het terrein of in de omgeving in diverse kanalen.

Kenmerken