Te koop: Danackers 1, 7824 PM Emmen

Beschrijving

Lees meer
Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 18 juli 2018 bij inzet en afslag vanaf 14:00 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)
ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal B.V.:
1. het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend Danackers 1, 7824 PM Emmen, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie F, nummer 13916, groot een are en vijftig centiare (1 a, 50 ca);
welk perceel belast is met een zakelijk recht van opstal krachtens de Invoeringswet Boeken 3, 5 en 6 Nieuw Burgelijk Wetboek, eerder gevestigd als zakelijke rechten of gedogingsverplichtingen als bedoeld in de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van de publiekrechtelijke rechtspersoon: De Staat (Rijksvastgoedbedrijf), gevestigd te 's-Gravenhage;
2. een perceel grond, gelegen nabij de Danackers 1, 7824 PE Emmen, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie F, nummer 14508, groot zevenentwintig centiare (27 ca).
De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: één van de debiteuren staat ingeschreven en het is mogelijk verhuurd aan een derde.
Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Tot en met 3 juli 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.
De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 14 augustus 2018.
Info: www.veilingnotaris.nl
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 733,
fax 010 20 01 701, in behandeling bij Willy van Buren.

KIJKDAGEN:
- 03 juli 2018: van 10:00 uur tot 12:00 uur;
- 18 juli 2018: van 10:00 uur tot 12:00 uur;

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 04041/4122348
Prijs Publieke veiling
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 19 juni 2018
Laatste wijziging Donderdag 21 juni 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1963
Type dak Platdak
Isolatievormen Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 177 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 90 m²
Inhoud 270 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Beschutte ligging
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Staat Goed onderhouden
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 1999
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Terug
Recent bekeken