Omschrijving

Op korte loopafstand van de dorpskern is gelegen deze vrijstaande woning met uitbouw op een perceel van circa 2.500 m2. Het huis heeft een aangebouwde schuur met overhead-deur, een vloeroppervlak van 200+ m2 en een verhard buitenterrein aan de achterzijde. 

Op korte afstand treft u behalve het dorpscentrum diverse scholen, kinderopvang en BSO, openbaar vervoervoorzieningen, sportverenigingen en een supermarkt. De oprit van de A37 is binnen 10 minuten te bereiken. 

De indeling is als volgt: 
Begane grond: Entree, trapopgang en een slaap-/speelkamer. Woonkamer van circa 28 m2 die grenst aan de dichte keuken met kelder. Vanuit de keuken toegang tot de ruime bijkeuken met toilet en badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Binnendoor is de garage (7.10x3.55m) te bereiken. Op de verdieping een overloop en drie slaapkamers.

Tuin: 
De ruimte rondom het huis is grotendeels bestraat en bij de uitbouw voorzien van een terras met carport en houten berging. Naast de woning bevindt zich een ruime groenstrook welke momenteel in gebruik is als eigen speeltuin. 

Bijzonderheden/Kenmerken: 
- mogelijk tot het bijkopen van extra grond, oppervlakte en prijs in overleg;
- aanbouw is volledig geïsoleerd;
- gebruiksoppervlakte wonen circa 102 m2; 
- overige inpandige ruimte o.a. zolder, kelder en de garage 41 m2; 
- op eigen terrein is er de mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto's; 
- aangebouwde schuur van 200+ m2 met overhead-deur en verhard buitenterrein; 
- oud pand clausule van toepassing evenals de algemene asbest- en niet zelf bewoond clausule. 

Vraagprijs € 349.500,-- k.k. 
Oplevering in overleg

Kenmerken