Dit hebben onze klanten ervaren...

Jan Harm Post
7

tot nu toe snelle service.

Dhr. Anninga
10

Dhr van velsen van hup/fidom makelaars is een uiterst deskundig persoon. Goede sociale manieren en een uitstekend vakbekwaam persoon

Koster
8

Duidelijke afspraken gemaakt.

Anoniem
8

Werden altijd netjes geholpen door verschillende makelaars van hup en fidom Groetjes buizerdlaan 16 hoogeveen

Mevr. R. Hummel-Otten
9

Het contact met de makelaar was heel goed, en de informatie was duidelijk en begrijpbaar, ook telefonisch goed bereikbaar.

Anoniem
9

Het contact met onze makelaar was goed. Contact verliep snel en duidelijk. We zijn zeer tevreden met de verkoop van ons huis

Kees Terwee
8

We zitten nog in het begin van het verkooptraject, maar tot nu te zeer tevreden over duidelijkheid en snelheid van werken

Anoniem
8

Alles was goed geregeld even wat kleine dingen regelen en dat was het. Verder alles geregeld zonder problemen.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar verliep goed, als er een vraag was, kon je die per mail versturen of bellen én kreeg je snel antwoord terug. Na een bezichtiging lag er een kaartje met de eerste indruk van de aspirant kopers. Zo had je direct een indruk of de bezichtiging positief was. Ook de onderhandelingen verliepen goed met de eigen makelaar of een collega makelaar, maar beide waren goed op de hoogte van wat er speelde.

Anoniem
9

Er was een prettig contact, de makelaar kwam met heel goede adviezen en verkocht binnen een week onze woning

Henk Streutker
10

Leuk en goed contact

Dhr. Strijker
7

Contact tijdens vakantieperiode kan beter. Makelaar die het overnam was niet volledig op de hoogte. Hij was duidelijk uit op snel geld verdienen, ik kreeg de indruk dat mijn belagen daaraan ondergeschikt waren. Op de dag van overdracht /tekenen moest ik nog een energielabel regelen voor de woning. Erg vervelend.

Uiterwijk
8

De pagina zit er goed en overzichtelijk uit en als je naar kantoor belt voor een vraag , word je altijd goed en vriendelijk te woord gestaan!!!

Anthonisse
10

Vriendelijke spontane makelaar met verstand van zaken en goede voorwaarden/lage kosten.

Jack Houwer
8

Een poos geleden liep ik een paar mak. kantoren binnen voor Inlichtingen. Op uw kantoor werd ik door een (oudere dame) het prettigst ontvangen. Vandaar mijn keuze.

van der Weide
7

Nog niet genoeg informatie voor een beoordeling

Simone Cappon
9

Mark deed een bezichtiging bij een huis waar waar we belangstelling voor hadden en dit verliet zeer prettig. Dit was voor ons de aanleiding om verder zaken met jullie te doen. Ook de intake en verdere ondersteuning zeer prettig ervaren.

Anoniem
9

Zeer goed alles geregeld als er vragen waren of zijn word het meteen opgelost zeer gast vriendelijk

Anoniem
10

Veel kennis en inzicht, daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Vriendelijk personeel die snel handelt en zich echt voor je inzet.

Estkowski
9

Professioneel, plezierig contact.

Anoniem
8

Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars is er kennis van zaken, denken met de verkoper mee en de communicatie is super.

Anoniem
7

Goede begeleiding en zonder meer goede medewerking en uitgebreide informatie, prettige samenwerking.

Anoniem
8

Van advies tot de uiteindelijke verkoop van onze woning zijn wij zeer goed geholpen door H&F. Ook na de verkoop hebben wij nog bruikbaar advies gekregen voor de aankoop van onze nieuwe woning. Kortom, zeer tevreden!

Anoniem
7

Mijn ervaring met de makelaar is goed. Een nadeel vindt ik dat ik de makelaar moeilijk rechtstreeks telefonisch te pakken kan krijgen.

René Scholing
8

Zeer tevreden tot nu toe

Dijkstra
8

Wij hebben totaal geen ervaring met het verkopen van ons huis. We zijn tnt goed geholpen met de procedure. Kontakt was makkelijk en plezierig.

Alexander Wind
8

n.v.t.

Koning
8

inleidende gesprekken geven vertrouwen, professionele uitstraling. Begeleiding en Feed Back goed . Foto- en videopresentatie op Funda zien er prima uit

Natasja Hugen
9

Alles in orde wij tot nu toe tevreden

Anoniem
8

Het is allemaal naar wens verlopen, verder geen opmerkingen....................................................................

Adrie de Boer
7

fijn en prettig contact en er word ook geluisterd naar wat wij als klant willen.

Anoniem
9

Prima contact gehad gedurende de tijd dat ons huis te koop heeft gestaan. Er werd volop meegedacht over de te volgen strategie; wel of geen toppositie of open huis en wat doen we met de vraagprijs. Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in de verkoop van ons huis. We zijn zeer tevreden!

Vanessa Tromp
10

We hebben een prima ervaring met onze makelaar Mark Hospers. En ook met zijn collega Norman Hospers. Het proces is tot nu toe prima verlopen. Zeker aan te raden.

Hulsman
8

Duidelijke uitleg met met goede kennis van zaken.

Daniëlle Mol
10

Mark heeft me belooft dat als ik mijn best doe om mijn woning te verkopen, dat hij dit ook zeker gaat doen. Hij staat daarbij open voor nieuwe ideeën en out-of-the-box denken. Dit geeft mij het vertrouwen dat we het samen voor elkaar krijgen! Dat hij op een zaterdagavond ook nog eens de moeite neemt om een berichtje te beantwoorden is helemaal top! Daarom en dikke 10! (Mark als je dit leest: nog wel ff waarmaken he ;) )

Anoniem
9

Alles is naar wens verlopen en wij zijn dik tevreden ,alles kwam op het juiste moment, je moet ook een beetje geluk .

Anja Claus
8

Goed contact, fijn personeel, nu hopen op een voorspoedige verkoop!

Anoniem
10

Wij hadden Dhr van velsen van dit makelaars kantoor. Erg vakkundig persoon waarover we zeer tevreden zijn. Omgang tussen makelaar en verkoper super verlopen. Goede communicatie tussen de partijen.

Anoniem
8

Het contact verliep prima met de makelaar, uiteindelijk is de woning voor een goede prijs verkocht.

Anoniem
8

Dit vind ik moeilijk,maar ik probeer het zo goed mogelijk te ver woorden , de heer van Velsen heeft voor ons veel gedaan om de verkoop van onze woning tot een goed resultaat te brengen en was altijd bereid ons van dienst te zijn bij verschillende vragen , ook via mijn zoon hartelijk dank. Onze hartelijke dank mede namens mijn kinderen. fam Bouwer.

Anoniem
8

Het contact met onze makelaar was goed, hij was flexibel en dacht goed met ons mee. Ook kwam hij z'n afspraken goed na. Wel vonden wij de geadviseerde vraagprijs veel te laag, wij hebben vast gehouden aan de vraagprijs die wij voor ogen hadden en hebben de woning toch snel kunnen verkopen.

Magriet Doldersum
8

Het is ons duidelijk en vriendelijk uitgelegd ...en bereikbaarheid was goed...

Gerben Martens
10

Leuk bedrijf waar je goed mee kan samenwerken en goede kennis van zaken !

Thalen-Lenten
7

tot nu aan toe tevreden

Anoniem
10

Makelaar maakt van tevoren duidelijke afspraken en komt deze ook na. Daarnaast is de plaatselijke marktkennis zeer goed. De begeleiding is ook prima geregeld. Makelaar handelt adequaat. Ook stellen ze bij iedere bezichtiging een kort en bondig feedback samen, zodat je als verkoper weet hoe serieus de bezichtiging is geweest. Tot slot hanteert deze makelaar zeer concurrerende tarieven.

Ria Schonewille-Lenten
10

Tot nu toe erg tevreden.

Anoniem
8

Joris heeft ons goed geholpen! Wat we erg hebben gewaardeerd is dat hij iedere keer na een bezichtiging na een dag of 4 contact opnam met de geïntresseerden en vroeg hoe ze er tegenaan keken of ze nog serieus geïntresseerd waren of dat het niet de woning was die ze zochten en waarom dan niet. We hebben zelf ook een hoop bezichtigingen gedaan en gemerkt dat dit zeker niet standaard is! mvg. Robert en Neli

Rik-Jan Beumer
7

Tot nu toe erg tevreden

Anoniem
10

Professionele aanpak op alle gebieden. Doen wat ze zeggen. Ook de aankleding van de diverse formulieren zoals koopcontract en afspraken ziet er altijd netjes verzorgd uit.

Anoniem
9

Eerlijk, oprecht en to the point. Heerlijk. Ons apartement was binnen 3 weken verkocht! Goeie communicatie en actieve houding! Zetten graag een stapje extra voor je

Terug
Recent bekeken