Dit hebben onze klanten ervaren...

Herman Dubbink
10

Ik ben dik tevreden hoe het nou gaat.

Dhr. Jongsma
9

Goede en snelle voorlichting. Vriendelijk personeel, men is zeer attent. Snelle afwikkeling, geen mooie verhalen ophangen.

Dhr. Derrick Linde
10

We zijn zeer tevreden over de service en het contact met de makelaar Joris van velsen en het team op kantoor. Goed advies en houdt je goed op de hoogte.

Leo Starrenburg
8

Persoonlijk contact en vertrouwen is goed.

Tineke Starrenburg-Schonewille
8

Jullie zijn een vriendelijk bedrijf denken mee ben gewoon heel tevreden,mijn buren zijn door mijn enthousiasme over jullie ook met jullie in zee gegaan. Ga zo door.

Joke Kleinsma-Starrenburg
9

Geweldige makelaar,Wilfred gelijk vertrouwd.

Anoniem
9

Erg goed bereikbaar en komt alle afspraken na. Zou deze makelaar zeker willen aanbevelen. Geen enkel minpunt te noemen.

Mevr. G.S. Fidom
10

Het contact met de makelaar was duidelijk en goed. Ben erg tevreden met hoe de verkoop van de woning gegaan is.

Dhr. familie The
10

De eerste makelaar waren we niet tevreden over. Hebben dit aangegeven en hebben toen een a dere toegewezen gekregen die onze belangen behartigde

Anoniem
8

Met Joris van Velsen is het goed zakendoen; hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Niets is hem teveel qua hoeveelheid vragen en suggesties, er is voldoende ruimte voor eigen inbreng, hij voert ze uit. Als ik kijk naar het aantal gemaakte uren wat hij in ons gestoken heeft verdiend dat een dikke pluim. Hartelijk dank voor de bewezen diensten, wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen!

Fred Boon
8

Wij hebben indertijd ons huis via Hup&Fidom gekocht, zeer tot onze tevredenheid. Daarom hebben wij ons tot u gewend nu wij ons huis moeten verkopen. Het gaf iets van vertrouwen weer.

Dhr. R.M. Koster
7

het contact verliep wel goed met wilfred . het heeft wel langer geduurd dan ik verwacht had met de verkoop

Mevr. E.R.O. Djirlauw
10

Het was super en netjes geregeld dankzij dhr Wilfred Hummel.Ik kan hem alleen maar een dikke pluim geven ,hoe hij onze zaken had behandeld. Chapoo

Mevr. Seubers-Vrieling
9

Het contact met de makelaar en personeel was prima, gemoedelijk contact en goede begeleiding. De overdracht laat nog even op zich wachten maar we zien verdere afhandeling met vertrouwen tegemoet.

Anoniem
10

Prima gelopen. Het is heel snel gegaan waarbij de makelaar zn werk ook goed heeft gedaan. Wij kenden de makelaar al van andere huizen.

Anoniem
9

Prima. PrimaPrima. Prima Prima. PrimaPrima. Prim Prima. PrimaPrima. Prima Prima. PrimaPrima. Prim Prima. PrimaPrima. Prima Prima. PrimaPrima. Prim

Anoniem
9

Het is erg fijn om met hun zaken te doen. Regel bijna alles bij hun van verzekering, hypotheek en nu ook via hun me woning verkocht De verkoop ging wel erg hard binnen 14 dagen. Hadden ze een kopende partij gevonden. Wat ik zelf wel erg fijn vind dat je geen nummertje ben.

Anoniem
9

Contact met de makelaar was goed en voldoende info. We werden goed op de hoogte gehouden, wat betreft de bezichtigingen

Jan Faber
9

Zeer prettig contact, soepele verwerking van wensen, realistische verwachtingen, zorgvuldig.

Dhr. F. Dijkstra
8

Vanaf begin tot de verhuizing naar ons appartement zijn we goed bijgestaan. Nooit nee gehoord als we iets wilden weten. Tussendoor, toen het wat langer duurde met het verkopen van ons huis, steeds een gewillig oor en nieuwe ideeen. En dat als klap op de vuurpijl een gratis, grote tandemasser, om de s[ullen over te brengen: in een woord: lof voor de makelaar.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar (Joris) verliep vlot en soepel. Elke bezichtiging werd tijdig aangekondigd en erna kreeg ik vlot een terugkoppeling. Ook bij het bieden werd elk bod steeds goed afgestemd. Uiteindelijk is mijn huis vlot verkocht voor een passende prijs.

Mevr. Helma van der Laan
9

Wilfred heeft ons goed op de hoogte gehouden wat de kijkers er van vonden. Alles verliep prima. Vertrouwde makelaar.

Gradus Zuidema
8

eerste indruk is goed

Carla Smink
8

betrokkenheid

Geke Schonewille-Hugen
8

Tot nu zo als het loopt ervaar ik het als goed

Frans Geurts
7

Uit her verleden altijd goede zaken gedaan met deze makelaar

Scheper
8

Prettig

Willem Niemeijer
7

Het is nog wel erg vroeg voor een mening en beoordeling. Het verkoop proces is nog maar net begonnen.

Dhr. Shirali
9

Wij hebben het heel fijn ervaren , goed bereikbaar goed advies denken ook mee . Bij onze eerste makelaar bijna geen bezichtigers gehad bij hup en fidom werd er prachtige fotou2019s gemaakt en hierdoor elke week bezichtigers . Zeker een aanrader!!

Secil Ozbey
7

Snelle service

Sandrie baarslag
8

De voortvarendheid waarmee de makelaar aan de slag ging.

Bert van der Weide
8

Prettig contact met medewerker makelaar.

Dhr. Van Engen
8

Het contact onderling was goed informatie ook prima werd goed op de hoogte gehouden van alles ook met de verhuur en ook met de verkoop

Dhr. J.Houwer
8

De vraagprijs die de makelaar in gedachten had was lager dan die ik voor ogen had. Er is rekening gehouden met mijn vraagprijs en samen zijn we tot een zeer tevreden uitkomst gekomen.

Anoniem
9

Makelaar was zeer adequaat in zijn handelen en terugkoppelen. Voor de tweede maal deze makelaardij gevraagd en beide keren meer dan uitstekend

Edwin Hoekstra
7

Hup en Fidom staat bekend als een degelijke makelaar met een goed netwerk. Ik hoop dat ze die naam ook bij mij gaan waarmaken.

Roel Meinen
9

Plezierig contact. Voor de tweede keer woning aangeboden.

Rianne Danes-Lokken
10

Wilfred komt altijd zijn afspraken na, hoeven er nooit achteraan te bellen. Denkt met ons mee. Plezierig contact.

Sander Danes
9

Er word meegedacht

Roelof Smit
8

Positieve instelling om te verkopen

Jan Harm Post
7

tot nu toe snelle service.

Dhr. Anninga
10

Dhr van velsen van hup/fidom makelaars is een uiterst deskundig persoon. Goede sociale manieren en een uitstekend vakbekwaam persoon

Koster
8

Duidelijke afspraken gemaakt.

Anoniem
8

Werden altijd netjes geholpen door verschillende makelaars van hup en fidom Groetjes buizerdlaan 16 hoogeveen

Mevr. R. Hummel-Otten
9

Het contact met de makelaar was heel goed, en de informatie was duidelijk en begrijpbaar, ook telefonisch goed bereikbaar.

Anoniem
9

Het contact met onze makelaar was goed. Contact verliep snel en duidelijk. We zijn zeer tevreden met de verkoop van ons huis

Kees Terwee
8

We zitten nog in het begin van het verkooptraject, maar tot nu te zeer tevreden over duidelijkheid en snelheid van werken

Anoniem
8

Alles was goed geregeld even wat kleine dingen regelen en dat was het. Verder alles geregeld zonder problemen.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar verliep goed, als er een vraag was, kon je die per mail versturen of bellen én kreeg je snel antwoord terug. Na een bezichtiging lag er een kaartje met de eerste indruk van de aspirant kopers. Zo had je direct een indruk of de bezichtiging positief was. Ook de onderhandelingen verliepen goed met de eigen makelaar of een collega makelaar, maar beide waren goed op de hoogte van wat er speelde.

Anoniem
9

Er was een prettig contact, de makelaar kwam met heel goede adviezen en verkocht binnen een week onze woning

Terug
Recent bekeken