Nieuws

Garantiemakelaar: ook voor de koper

In Nederland is het behoorlijk vanzelfsprekend dat als je je huis verkoopt, je dit samen doet met een makelaar. Bijvoorbeeld omdat deze veel werk uit handen neemt of omdat hij de markt goed kent. Maar ook als koper ben je bij ons aan het goede adres.

Verhuizen naar een andere plaats

Als je van plan bent je huis te verkopen dan overweeg je wellicht ook om naar een andere plaats te verhuizen. Een nieuwe plek, een fris begin, maar ook: een plaats die je niet kent en waar nog niks geregeld is. Een aantal zaken waar je aan moet je aan denken als je wilt verhuizen naar een andere plaats hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Hypotheekadvies begint met goede voorbereiding

Wie op zoek is naar een nieuwe hypotheek of rondloopt met de vraag of de bestaande hypotheek nog ‘past’, kan terecht op de site van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). In heldere taal, met veel checklists wordt onafhankelijke informatie gedeeld.

k mekkes
8

uitleg van medewerker is goed voor iemand die zelf niet van bepaalde dingen op de woning markt op de hoogte is.

Verkoper van Sperwerlaan 139
7

Mijn ervaring met de makelaar is goed. Een nadeel vindt ik dat ik de makelaar moeilijk rechtstreeks telefonisch te pakken kan krijgen.

M.BRALS
10

ZEER GOEDE INDRUK /HET IS KORT MAAR KRACHTIG MAAR WEET VOOR MEER DAN 100% ZEKER DAT WE MET HUP@FIDOM MAKELAARS EEN GOEDE KEUZE HEBBEN GEMAAKT.KOMEN ZEER BETROUWBAAR OVER EN DAT VERTROUWEN MOET ALTIJD VAN VAN TWEE KANTEN KOMEN EN WAT DAT BETREFT ZITTEN WE OP EEN LIJN.

Lees meer
Terug
Recent bekeken