Nieuws

Zo verhuis je relaxed met kleine kinderen

Heb je jouw droomhuis gevonden en moet je voor het eerst met de hele bonte boel binnenkort verhuizen? Dan is dit de start van een spannende en rommelige periode, zowel voor jou als de kleintjes. Een verhuizing met kinderen is namelijk wel een tikkeltje anders dan een ‘normale’ verhuizing, wij helpen je op weg met de juiste voorbereiding.

Ontbindende voorwaarden vaak onbekend bij koper

Hoewel je voor een woning een enorm bedrag op tafel legt, voor verreweg de meeste mensen het grootste bedrag uit hun leven, is het vaak slecht gesteld met de kennis over de afspraken die worden gemaakt in het koopcontract. Met soms nare gevolgen.

Een inschrijving? Dit moet je er over weten.

Wellicht ben je al een tijdje op zoek naar jouw droomhuis, of sta je op het punt om een woning te verkopen. Mogelijk is de term ‘inschrijving’ dan al eens voorbij gekomen. Nog niet? Dan leggen wij het even aan je uit zodat je straks weet wat je te wachten staat.

Scheper
8

Prettig

Verkoper van Copernicuslaan 5
8

Het contact met de makelaar (Joris) verliep vlot en soepel. Elke bezichtiging werd tijdig aangekondigd en erna kreeg ik vlot een terugkoppeling. Ook bij het bieden werd elk bod steeds goed afgestemd. Uiteindelijk is mijn huis vlot verkocht voor een passende prijs.

Arno Hoogeveen
10

Prima, goed geholpen. Goede communicatie

Lees meer
Terug
Recent bekeken