Nieuws

Nieuw huis, nieuwe vloer?

Nieuw huis, nieuwe vloer? Ben jij van plan om een nieuw huis te kopen of heb je wellicht net een nieuw huis gekocht? Dan is de kans groot dat je aan het nadenken bent over een nieuwe vloer. Met zoveel smaken is het lastig om door de bomen het bos te zien, dus wij helpen je alvast een eindje op weg met een aantal tips.

Eigen geld in kaart gebracht

Eigen geld in kaart gebracht Wie een huis koopt, moet eigen geld meebrengen. Spaarvarken stuk slaan, loterij winnen, spaarrekening leegpinnen, geldkistje opgraven, het maakt niet uit, als je maar met geld op de proppen komt. Hoeveel is de vraag en Independer geeft antwoord.

Jouw woning op zijn best

Jouw woning op zijn best Overweeg jij de stap te maken naar een nieuwe woning en wil je jouw huis gaan verkopen? Dan is het natuurlijk heel belangrijk dat het huis een verpletterende indruk gaat maken op potentiële kopers. Eén ding wat verschil kan maken bij zo’n eerste indruk is lichtinval. Door zo veel mogelijk licht in je woning binnen te laten en toch privacy te behouden, creëer je ruimte en mogelijkheden. Wat kan je doen?

M.BRALS
10

ZEER GOEDE INDRUK /HET IS KORT MAAR KRACHTIG MAAR WEET VOOR MEER DAN 100% ZEKER DAT WE MET HUP@FIDOM MAKELAARS EEN GOEDE KEUZE HEBBEN GEMAAKT.KOMEN ZEER BETROUWBAAR OVER EN DAT VERTROUWEN MOET ALTIJD VAN VAN TWEE KANTEN KOMEN EN WAT DAT BETREFT ZITTEN WE OP EEN LIJN.

Astrid
10

We zijn goed geinformeerd fijne medewerking goeie tips gekregen fijne makelaar complimenten

Anoniem
10

Professionele aanpak op alle gebieden. Doen wat ze zeggen. Ook de aankleding van de diverse formulieren zoals koopcontract en afspraken ziet er altijd netjes verzorgd uit.

Lees meer
Terug
Recent bekeken